Суфле сирне парове
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас пароварка стоїть без діла, цей рецепт виправить цю несправедливість. Розповім про простому рецепті, як приготувати суфле сирне парове, яке роблю в мультиварці з функцією "пароварка" .
Таке суфле відмінно підійде для маленьких дітей, воно смачне і корисне. Додавайте до нього свіжі, заморожені або консервовані ягоди і фрукти. Такий десерт подають холодним, особливо приємно поласувати таким в жаркий день.
- Сир - 250 грам
- Яйця - 1 штука
- Кефір - 50 мілілітрів
- Фрукти та ягоди - 100 грам (абрикос, шовковиця)
- Цукровий пісок - 2 Ст. Ложки
1. У миску викладіть сир, розімніть його виделкою, щоб не було великих грудочок.
2. Вбийте курячої яйце в сир, перемішайте.
3. Влийте до сиру кефір, а якщо він і так занадто мокрий, кефір не додавайте.
4. Ретельно змішайте всі інгредієнти в мисці з допомогою міксера.
5. Вимийте і розділіть абрикоси на 2 частини, видаліть кісточку.
6. Додайте до абрикосів столову ложку цукру і розімніть в пюре. Вимийте ягоди і додайте до них цукор, що залишився, збийте. Змішайте обидва види пюре.
7. У тарілку викладіть 1-2 ложки сирної маси, потім - фруктове пюре.
8. Поверх фруктового знову розподіліть залишився сирне пюре.
9. У чашу мультиварки налийте воду, встановіть решітку і поставте миску, закрийте кришку, налаштування режиму Steam / Steam, готуйте 15 хвилин.
10. Насолоджуйтесь смачним суфле після охолодження. Смачного!