Рецепт Сирне суфле з чебрецем фото

Сирне суфле з чебрецем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Повітряне, тане в роті, насичене суфле я хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви любите експериментувати на кухні з простими стравами, тоді цей рецепт точно для вас. Рекомендую на замітку!

Опис приготування:

Покажу простий варіант, як приготувати сирне суфле з чебрецем. В даному випадку використовується козячий сир, але ви можете взяти абсолютно будь-який, який вам до душі. Чебрець - відмінна риса для цієї страви. З покрокові інструкції повторити рецепт зможе навіть новачок.

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Молоко - 30 мілілітрів
  • Сир - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Чебрець і сіль - 1 щіпка
сирне суфле з чебрецем - фото крок 1
1. Увімкніть духовку, розігрійте до 190 градусів. Розтопити вершкове масло, всипте борошно і перемішайте.
сирне суфле з чебрецем - фото крок 2
2. Влейте молоко, перемішайте. Підготуйте ємності для суфле, змастіть їх маслом. Оберніть папером.
сирне суфле з чебрецем - фото крок 3
3. Додайте жовтки, сир, чебрець.
сирне суфле з чебрецем - фото крок 4
4. Збийте окремо білки, додайте і перемішайте акуратно. Розкладіть по формах і відправте в розігріту до 190 градусів духовку. Запікайте сирне суфле з чебрецем близько півгодини до рум'яності.
сирне суфле з чебрецем - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти