Сирне суфле з чебрецем
(покроковий рецепт з фото)
Повітряне, тане в роті, насичене суфле я хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви любите експериментувати на кухні з простими стравами, тоді цей рецепт точно для вас. Рекомендую на замітку!
Покажу простий варіант, як приготувати сирне суфле з чебрецем. В даному випадку використовується козячий сир, але ви можете взяти абсолютно будь-який, який вам до душі. Чебрець - відмінна риса для цієї страви. З покрокові інструкції повторити рецепт зможе навіть новачок.
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 50 грам
- Молоко - 30 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Чебрець і сіль - 1 щіпка
1. Увімкніть духовку, розігрійте до 190 градусів. Розтопити вершкове масло, всипте борошно і перемішайте.
2. Влейте молоко, перемішайте. Підготуйте ємності для суфле, змастіть їх маслом. Оберніть папером.
3. Додайте жовтки, сир, чебрець.
4. Збийте окремо білки, додайте і перемішайте акуратно. Розкладіть по формах і відправте в розігріту до 190 градусів духовку. Запікайте сирне суфле з чебрецем близько півгодини до рум'яності.
5. Смачного!