Торт «сирне суфле»
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте смачний рецепт, як приготувати торт "сирне суфле" . Дуже ніжний і делікатний десерт. Він виглядає красиво і вишукано, тому головне встигнути за вашими домашніми урвати шматочок.
Торт готується на основі бісквітного коржа, на який викладається сирне суфле, а зверху заливається все будь-яким за смаком желе. Можна занурити шматочки фруктів або ягоди в желе, що буде дуже вигідно і апетитно виглядати. Такий десерт буде дивовижно виглядати на святковому столі.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Сода, гашене оцтом - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука
- Кокосова стружка - 3 чайних ложки
- Йогурт - 450 мілілітрів
- Сир - 300 грам
- Желатин - 1 штука (платівка)
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Желе покупне - 1 штука
- Ананас - За смаком
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо цукор, цедру і м'якоть лимона, соду, гаситься оцтом і збиваємо в однорідну масу. Додаємо заздалегідь просіяне борошно, кокосову стружку і перемішуємо до однорідної консистенції. Готовий бісквіт випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Чи не виймаємо бісквіт з форми.
2. Для суфле швидкорозчинний желатин розводимо в 100 мілілітрах окропу, в мисці з'єднуємо йогурт з сиром і цукровою пудрою, перемішуємо міксером, додаємо желатин і ще раз збиваємо.
3. Желе розчиняємо в склянці окропу, ананаси нарізаємо на шматочки. Через годину після заливання суфле, викладаємо шматочки ананаса і терту лимонну цедру, заливаємо отриманим желе, відправляємо в холодильник на кілька годин, краще на ніч.
4. Після закінчення часу дістаємо торт з холодильника і акуратно витягаємо його з форми. Смачного!