Суфле з курки з фісташками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування суфле з курки з фісташками дуже незвичайний, я як раз таке люблю! Тому відразу взялася готувати і скажу вам, знайшла нову улюблену закуску на святковий стіл! Восторг!
Я завжди люблю побалувати домашніх, як ось, наприклад, цим рецептом приготування суфле з курки з фісташками. Дивіться самі - справжній делікатес! Фісташки надають курці такий приємний смаковий відтінок, що навіть не описати - треба спробувати! А вже бекон яку соковитість надає, напевно, ви можете уявити! Обов'язково візьміть на озброєння цей простий рецепт суфле з курки з фісташками!
- Куряче філе - 700 грам
- Фісташки очищені - 150 грам
- Бекон nareznoy - 200 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Жовтки яєць - 2 штуки
- Борошно - 6 чайних ложок
- Молоко - 0.5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Готуємо інгредієнти.
2. Філе прокручуємо в блендері або через м'ясорубку. Фісташки подрібнити в крихту або залишаємо частково цілими - хто як любить. Масло розтопити в мікрохвильовці.
3. Змішаємо фарш, fistashki, масло з молоком, жовтками й борошном. Перемішуємо до однорідності. Солимо і перчимо.
4. Форму змащуємо маслом, застилає смужками бекону.
5. Посередині викладаємо фарш.
6. Загортаємо краю бекону, укутуючи майбутнє суфле.
7. Запікаємо 40 хвилин при 180 градусах. Нарізаємо, охолоджуємо, подаємо!