Суфле з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
З курки можна зробити неймовірно смачне суфле, яке підійде навіть для дитячого харчування, а в мультиварці воно виходить особливо ніжне, соковите і смачне, приготуйте його, і самі все побачите.
Мені здається, що одне з кращих страв, яке можна приготувати з курки, це суфле, адже воно виходить настільки ніжне і повітряне по консистенції, що просто тане в роті. Особисто я його просто обожнюю і роблю дуже часто на обід або вечерю, а сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати суфле з курки в мультиварці. З тих пір як я вперше зробила таке суфле за допомогою своєї маленької помічниці, готувати його на плиті я більше не можу. Суфле з курки в мультиварці в домашніх умовах дійсно виходить набагато смачніше і соковитіше, та й до того з нею я впевнена, що суфле не пересушити і не підгорить. Загалом, одні переваги, як не крути, а не вірите, самі спробуйте приготувати цю смакоту.
- Куряче філе - 500-600 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершки - 150 мілілітрів
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком (італійські сушений трави, перець чорний мелений)
- Сіль - За смаком