Рецепт Судак заливний фото

Судак заливний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Фуршет , Святковий обід , Новий рік , Різдво
Холодець
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Прикрасьте святковий стіл цілим заливним судаком - я впевнена, ваші гості будуть в захваті! розповідаю, як приготувати заливного судака - це набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд.

Опис приготування:

Заливна риба з давніх пір є традиційною прикрасою святкового столу. Холодець можна готувати і прикрашати по різному, немає ніяких обмежень для вашої фантазії. Сьогодні я хочу розповісти як приготувати заливний з судака. Читайте рецепт:

1. Судак чистий, попатраєте, відокремте голову і хвіст, а м'ясо поріжте порційними шматочками.

2. У каструлю складіть голову і хвіст, корінь петрушки, цибулину і моркву, а потім залийте продукти 1, 2 л води. Варіть протягом півгодини.

3. Додайте в бульйон сіль, лавровий лист і порізану рибу. Варіть 15 хвилин, а потім дістаньте шматки риби і процідіть бульйон.

4. Желатин замочити в 2/3 склянки рибного бульйону. Коли желатин набубнявіє, змішайте його з бульйоном.

5. Шматочки судака розкладіть в формі, прикрасьте нарізаною вареною морквою, лимоном, зеленню петрушки. Залийте желе в форми і приберіть холодець в холодне місце.

Тепер ви знаєте, як приготувати судака заливного. Смачного!

  • Судак - 1 кілограм
  • Желатин - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гілочка петрушки - 4 штуки
  • Сіль - - За смаком
Заливна риба з давніх пір є традиційною прикрасою святкового столу. Холодець можна готувати і прикрашати по різному, немає ніяких обмежень для вашої фантазії. Сьогодні я хочу розповісти як приготувати заливний з судака. Читайте рецепт:

1. Судак чистий, попатраєте, відокремте голову і хвіст, а м'ясо поріжте порційними шматочками.

2. У каструлю складіть голову і хвіст, корінь петрушки, цибулину і моркву, а потім залийте продукти 1, 2 л води. Варіть протягом півгодини.

3. Додайте в бульйон сіль, лавровий лист і порізану рибу. Варіть 15 хвилин, а потім дістаньте шматки риби і процідіть бульйон.

4. Желатин замочити в 2/3 склянки рибного бульйону. Коли желатин набубнявіє, змішайте його з бульйоном.

5. Шматочки судака розкладіть в формі, прикрасьте нарізаною вареною морквою, лимоном, зеленню петрушки. Залийте желе в форми і приберіть холодець в холодне місце.

Тепер ви знаєте, як приготувати судака заливного. Смачного!

Схожі рецепти