Рецепт Судак в сирному суфле фото

Судак в сирному суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Судак
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Випічка, Гарячі страви, Суфле

Рецепт приготування судака в сирному суфле. Судак по даним рецептом виходить соковитим і дуже смачним.

Ця страва буде особливо цінно для тих, хто смаженого не їсть. Філе судака дуже ніжне і смачне.

  • Філе судака - 500 грам
  • Молоко - 1/4 склянки
  • Сир (гауда) - 50 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Перець, сіль - За смаком
судак в сирному суфле - фото крок 1
1. Порційними шматочками нарізаємо філе судака (шкірку з риби попередньо знімаємо). Шматочки риби посипаємо меленим перцем і сіллю.
судак в сирному суфле - фото крок 2
2. Добре розігріваємо сковороду, вливаємо трохи рослинного масла і приблизно по одній хвилині з кожної сторони обсмажуємо шматочки риби.
судак в сирному суфле - фото крок 3
3. Для приготування суфле на дрібній тертці натираємо сир і змішуємо їх з яєчними жовтками.
судак в сирному суфле - фото крок 4
4. У стійку піну збиваємо білки. У сирну суміш додаємо по частинах збиті білки, додаємо борошно і від низу до верху все добре перемішуємо.
судак в сирному суфле - фото крок 5
5. Змащуємо маслом жароміцних форму, розкладаємо на неї шматочки судака і заливаємо все сирним суфле. Хвилин на тридцять поставимо в духовку, температура сто сімдесят градусів.
судак в сирному суфле - фото крок 6
6. На порції поділяємо готову страву і можемо відразу ж подавати до столу.

Схожі рецепти