Судак в сирному суфле
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування судака в сирному суфле. Судак по даним рецептом виходить соковитим і дуже смачним.
Ця страва буде особливо цінно для тих, хто смаженого не їсть. Філе судака дуже ніжне і смачне.
- Філе судака - 500 грам
- Молоко - 1/4 склянки
- Сир (гауда) - 50 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Перець, сіль - За смаком
1. Порційними шматочками нарізаємо філе судака (шкірку з риби попередньо знімаємо). Шматочки риби посипаємо меленим перцем і сіллю.
2. Добре розігріваємо сковороду, вливаємо трохи рослинного масла і приблизно по одній хвилині з кожної сторони обсмажуємо шматочки риби.
3. Для приготування суфле на дрібній тертці натираємо сир і змішуємо їх з яєчними жовтками.
4. У стійку піну збиваємо білки. У сирну суміш додаємо по частинах збиті білки, додаємо борошно і від низу до верху все добре перемішуємо.
5. Змащуємо маслом жароміцних форму, розкладаємо на неї шматочки судака і заливаємо все сирним суфле. Хвилин на тридцять поставимо в духовку, температура сто сімдесят градусів.
6. На порції поділяємо готову страву і можемо відразу ж подавати до столу.