Цвітна капуста в вершково-сирному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися простим рецептом цвітної капусти в вершково-сирному соусі. Блюдо хоч і ситне, багато калорій не містить. А вже смак, аромат і апетитність - вище всяких похвал! Спробуйте, це просто!
Це дуже простий рецепт цвітної капусти в вершково-сирному соусі, але до чого ж це смачно! Словами не передати! Ароматний і ніжний соус перетворює звичайний овочевий гарнір в справжній витвір мистецтва! рекомендую!
- Кольорова капуста - 1 штука(1 великий качан)
- Вершки - 1/2 склянки
- Сир твердий - 75 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Спеції - За смаком
1. Капусту ділимо на суцвіття і 10 хвилин потримаємо в підсоленому окропі. Відкинемо на друшляк. Зробимо соус: вершки кип'ятимо і розчиняємо в них приблизно половину сиру. Сир для цього трьом на дуже дрібній тертці. Спеції - за смаком.
2. Дно форми для запікання змажемо маслом. Викладаємо капусту, заливаємо соусом. Сир, що натираємо крупно і посипаємо блюдо зверху. Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
3. От і все! Смачного!