Курка в вершково-сирному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте варіант смачного і простого гарячого блюда? Ось вам ідея - рецепт приготування курки в вершково-сирному соусі і ароматних травах. Це ніжне філе, буквально тане в роті.
1. Насамперед курку вимити, обсушити паперовим рушником. Використовувати можна виключно філе або різні частини, приблизно однакового розміру.
2. На сковороду налити трохи олії і розігріти.
3. Курку підсолити і поперчити за смаком. Викласти на сковороду і обсмажити на сильному вогні до появи скоринки.
4. Сир натерти на дрібній тертці. В рецепт приготування курки в вершково-сирному соусі можна використовувати не тільки твердий, але і м'який вершковий сир.
5. З'єднати вершки з тертим сиром. Підсолити трохи і при бажанні додати дрібку білого перцю.
6. Вилити вершки на сковороду і тушкувати на повільному вогні.
7. Всипати дрібку сушених трав за смаком (можна додати в кінці приготування також свіжу подрібнену зелень).
8. На повільно вогні гасити курку до повної готовності.
9. Коли курка в вершково-сирному соусі в домашніх умовах готова, блюдо можна подавати до столу з улюбленим гарніром або салатом.
Смачного!
- Курка - 600 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Сушені трави - 1 щіпка
- Сир - 100 грам
2. На сковороду налити трохи олії і розігріти.
3. Курку підсолити і поперчити за смаком. Викласти на сковороду і обсмажити на сильному вогні до появи скоринки.
4. Сир натерти на дрібній тертці. В рецепт приготування курки в вершково-сирному соусі можна використовувати не тільки твердий, але і м'який вершковий сир.
5. З'єднати вершки з тертим сиром. Підсолити трохи і при бажанні додати дрібку білого перцю.
6. Вилити вершки на сковороду і тушкувати на повільному вогні.
7. Всипати дрібку сушених трав за смаком (можна додати в кінці приготування також свіжу подрібнену зелень).
8. На повільно вогні гасити курку до повної готовності.
9. Коли курка в вершково-сирному соусі в домашніх умовах готова, блюдо можна подавати до столу з улюбленим гарніром або салатом.
Смачного!