Рецепт Курка в вершково-сирному соусі фото

Курка в вершково-сирному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Шукайте варіант смачного і простого гарячого блюда? Ось вам ідея - рецепт приготування курки в вершково-сирному соусі і ароматних травах. Це ніжне філе, буквально тане в роті.

1. Насамперед курку вимити, обсушити паперовим рушником. Використовувати можна виключно філе або різні частини, приблизно однакового розміру.

2. На сковороду налити трохи олії і розігріти.

3. Курку підсолити і поперчити за смаком. Викласти на сковороду і обсмажити на сильному вогні до появи скоринки.

4. Сир натерти на дрібній тертці. В рецепт приготування курки в вершково-сирному соусі можна використовувати не тільки твердий, але і м'який вершковий сир.

5. З'єднати вершки з тертим сиром. Підсолити трохи і при бажанні додати дрібку білого перцю.

6. Вилити вершки на сковороду і тушкувати на повільному вогні.

7. Всипати дрібку сушених трав за смаком (можна додати в кінці приготування також свіжу подрібнену зелень).

8. На повільно вогні гасити курку до повної готовності.

9. Коли курка в вершково-сирному соусі в домашніх умовах готова, блюдо можна подавати до столу з улюбленим гарніром або салатом.

Смачного!

  • Курка - 600 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сушені трави - 1 щіпка
  • Сир - 100 грам
1. Насамперед курку вимити, обсушити паперовим рушником. Використовувати можна виключно філе або різні частини, приблизно однакового розміру.

2. На сковороду налити трохи олії і розігріти.

3. Курку підсолити і поперчити за смаком. Викласти на сковороду і обсмажити на сильному вогні до появи скоринки.

4. Сир натерти на дрібній тертці. В рецепт приготування курки в вершково-сирному соусі можна використовувати не тільки твердий, але і м'який вершковий сир.

5. З'єднати вершки з тертим сиром. Підсолити трохи і при бажанні додати дрібку білого перцю.

6. Вилити вершки на сковороду і тушкувати на повільному вогні.

7. Всипати дрібку сушених трав за смаком (можна додати в кінці приготування також свіжу подрібнену зелень).

8. На повільно вогні гасити курку до повної готовності.

9. Коли курка в вершково-сирному соусі в домашніх умовах готова, блюдо можна подавати до столу з улюбленим гарніром або салатом.

Смачного!

Схожі рецепти