Рецепт Курка в сирному соусі «Пташине молочко» фото

Курка в сирному соусі «Пташине молочко»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Курячі стегенця
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей рецепт відрізняється не тільки простотою приготування, але і смачним результатом. Ніжне тушковане м'ясо курки готується в вершковому соусі з плавленого сирка. Запрошую на смачний обід!

Як приготувати курку в сирному соусі "пташине молочко"? досить просто! Гасіть куряче м'ясо до тих пір, поки воно не буде легко зніматися з кістки. Врахуйте, час гасіння м'яса залежить від виду курки, дивлячись яку ви вибрали: магазинну або вирощену будинку. Домашня птиця буде готується довше. Потім додайте вершковий плавлений сирок, готуйте ще 10 хвилин.

  • Стегно куряче - 800 грам
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сирок Плавлений - 200 грам
курка в сирному соусі
Підготуйте необхідні продукти. Стегна промийте під прохолодною водою.
курка в сирному соусі
Розріжте стегна на дві частини, залийте водою. Накрийте сковороду кришкою, тушкуйте на повільному вогні до тих пір, поки м'ясо не буде легко зніматися з кістки, протягом 40-60 хвилин.
курка в сирному соусі
Додайте плавлений сирок, мелений перець і сушений часник. Перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин.
курка в сирному соусі
Смачного!

Схожі рецепти