Курка в сирному соусі «Пташине молочко»
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт відрізняється не тільки простотою приготування, але і смачним результатом. Ніжне тушковане м'ясо курки готується в вершковому соусі з плавленого сирка. Запрошую на смачний обід!
Як приготувати курку в сирному соусі "пташине молочко"? досить просто! Гасіть куряче м'ясо до тих пір, поки воно не буде легко зніматися з кістки. Врахуйте, час гасіння м'яса залежить від виду курки, дивлячись яку ви вибрали: магазинну або вирощену будинку. Домашня птиця буде готується довше. Потім додайте вершковий плавлений сирок, готуйте ще 10 хвилин.
- Стегно куряче - 800 грам
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сирок Плавлений - 200 грам
Підготуйте необхідні продукти. Стегна промийте під прохолодною водою.
Розріжте стегна на дві частини, залийте водою. Накрийте сковороду кришкою, тушкуйте на повільному вогні до тих пір, поки м'ясо не буде легко зніматися з кістки, протягом 40-60 хвилин.
Додайте плавлений сирок, мелений перець і сушений часник. Перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин.
Смачного!