Мариновані молочко
(покроковий рецепт з фото)
Якщо серед вас є любителі молочка, то цей рецепт для вас. Молочко дуже поживний продукт і багатий вітамінами. Молочко часто смажать, а я хочу вам розповісти, як приготувати мариновані молочко.
Рибні молочко - продукт на любителя, їх або люблять, або проходять стороною. Багато людей і гадки не мають, як їх готувати. Однак, це дуже смачний і корисний продукт. Молочко мають смак риби, в них немає кісток, а по консистенції нагадують печінку тріски. Вони дуже м'які, ніжні, маслянисті. Якщо є любителі і шанувальники молочка, заходите, готуватимемо мариновані молочко горбуші.
- Молоки горбуши - 500 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Оцтова есенція - 1.5 чайних ложки(70%)
- Сіль - 2 чайних ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Чорний перець - 3 штуки
- Цукор - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Приготуйте маринад. У воду додайте сіль, цукор, олія, лавровий лист, перець. Доведіть до кипіння. Вимкніть вогонь. Акуратно додайте оцтову есенцію.
Молочко наріжте шматочками.
Лук наріжте півкільцями.
У мисці соєденіте молочко і цибулю, перемішайте.
В простерилізовані банки викладіть молочко з цибулею.
Залийте ще гарячим маринадом.
Закрийте кришками, дайте охолонути, потім поставте в холодильник на 3 дня для маринування.
Після закінчення часу молочко поміняли колір, вони замаринувати.
Викладіть молочко на тарілку разом з цибулею. Мариновані молочко готові.