Молочко горбуші під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Молочко містять велику кількість білків, високоцінних жирів. При цьому вони абсолютно не мають вуглеводів. Калорійність 100 г молок – 100 ккал.
Використання молочко в своєму раціоні дозволить вам уникнути інфарктів і інсультів. Так як вони надають велику допомогу серцево-судинної системи.
- Молоки - 500 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - За смаком
- Помідори - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Перець гострий - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сир твердий - 150 грам
1. Почистити картоплю, нарізати його кільцями. Влити в картопля 1 столову ложку масла, перемішати і покласти картоплю в рукав. Запекти в духовці протягом години. Молочко промити холодною водою і нарізати на шматочки 3-4 см. Посолити шматочки і обваляти в борошні. Обсмажити молочко на розжареній олії з однієї й іншої сторони по 2 хвилинки і скропити яблучним оцтом.
2. Приготуємо томатну заправку. Помідори, цибуля, перець і часник промити і почистити. Прокрутити всі ці овочі через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Посолити і поперчити за смаком.
3. За цей час картопля вже встиг запектися. Викласти його у форму для запікання. Зверху покласти обсмажені шматочки молочко і залити все томатної заправкою.
4. Натерти сир на середній або дрібній тертці. Обсипати сиром наші молочко. Помістити форму в духовку. Запікати при температурі 200 градусів 15 хвилин.