Молочко лосося в яйці і сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Для багатьох молочко лосося можуть здатися екзотикою, але вони не тільки смачні в смаженому вигляді, але і дуже корисні. Ми готували вже молочко в клярі, а сьогодні пропоную приготувати їх в сухарях.
Відмінний варіант - смажені молочко в сухарях. Цей продукт багатий на вітаміни Омега-3, а це дуже корисно для серця і судин. Спробуйте приготувати молочко за цим рецептом, а на гарнір можете зробити кашу, картопляне пюре або свіжі / відварені овочі. Молочко можна готувати в клярі або в сухарях, в підливі або відварювати в супі.
- Молоки - 500 грам
- Яйце - 1 штук
- Сухарі - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Молочко потрібно розморозити, після чого обмити. Насипте сухарі в окремий посуд, а яйце - в окрему. Збийте яйце і додайте сіль і спеції.
2. Обваляйте молочко відразу в яйці, потім - в сухарях і знову в яйці і в сухарях. Тим часом нагрійте сковороду з рослинним маслом.
3. Смажте на середньому вогні відразу з одного боку, а потім - з іншого боку до рум'яного кольору.
4. Викладіть на окрему страву. Найкраще їсти молочко гарячими, тоді буде відчуватися хрустка скоринка.
4. До молока добре піде на гарнір будь-яка каша або картопляне пюре. Якщо приготувати складний гарнір (наприклад, каша, відварений буряк і яйця), то вийде ще смачніше. Навіть свіжі овочі стануть відмінним гарніром і будуть чудово поєднуватися з молочком.