Молочко горбуші в омлеті з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рибні молочко - це дуже ніжний і смачний продукт. Їх можна готувати різними способами. Використовувати у вигляді начинки для пирогів, солити, смажити, запікати.
Кількість порцій: 4
- Молоки - 500 грам
- Яйце - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - 200 грам
- Сир - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Промити молочко і нарізати великими шматками. Лук вимити, почистити. Нарізати цибулю треба невеликими кубиками. Сир натерти на середній тертці і відкласти поки в сторону. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю 3-4 хвилини. Коли цибуля обсмажиться, додати в сковорідку з цибулею шматочки молочко і трохи загасити.
2. В окремий посуд влити молоко. Перемішати його з яйцями і сіллю. У нас вийде омлет. Обсмажені молочко з цибулею залити омлетом. Зверху посипати тертим сиром.
3. Розігріти духовку до 170-180 градусів. Поставити сковороду з нашим блюдом в духовку і запікаємо. Коли омлет повністю зарум'яниться, блюдо вважається готовим. Залишилося посипати страву зеленню. Дивуйте своїх близьких. Смачного!