Рецепт Молочко горбуші в омлеті з сиром фото

Молочко горбуші в омлеті з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 30 хв.

Рибні молочко - це дуже ніжний і смачний продукт. Їх можна готувати різними способами. Використовувати у вигляді начинки для пирогів, солити, смажити, запікати.

Кількість порцій: 4
  • Молоки - 500 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - 200 грам
  • Сир - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
молочко горбуші в омлеті з сиром - фото крок 1
1. Промити молочко і нарізати великими шматками. Лук вимити, почистити. Нарізати цибулю треба невеликими кубиками. Сир натерти на середній тертці і відкласти поки в сторону. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю 3-4 хвилини. Коли цибуля обсмажиться, додати в сковорідку з цибулею шматочки молочко і трохи загасити.
молочко горбуші в омлеті з сиром - фото крок 2
2. В окремий посуд влити молоко. Перемішати його з яйцями і сіллю. У нас вийде омлет. Обсмажені молочко з цибулею залити омлетом. Зверху посипати тертим сиром.
молочко горбуші в омлеті з сиром - фото крок 3
3. Розігріти духовку до 170-180 градусів. Поставити сковороду з нашим блюдом в духовку і запікаємо. Коли омлет повністю зарум'яниться, блюдо вважається готовим. Залишилося посипати страву зеленню. Дивуйте своїх близьких. Смачного!

Схожі рецепти