Рецепт Судак тушкований фото

Судак тушкований
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Судак гарний у будь-якому вигляді, а тушкований в томатному соусі - він просто дивовижний. Маринад для нього не потрібен, готується звичайний томатний соус без додавання оцту і цукру. Дивіться рецепт.

Опис приготування:

За таким рецептом може бути приготовлена ​​будь-яка морська риба. В томатному соусі судак виходить просто чудово! Сметанний або вершковий соус також буде відмінно поєднуватися з рибою. На гарнір можна приготувати рисову або пшеничну кашу, а також картопля і навіть макарони.

  • Судак - 1 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Морс - 200 мілілітрів
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Спеції - За смаком
судак тушкований - фото крок 1
1. Чистимо і ретельно миємо рибу, після чого нарізаємо її на шматки товщиною 1-2 см.
судак тушкований - фото крок 2
2. Солимо і заправляємо судака, після чого обвалюють рибу в борошні і відправляємо смажитися на сковороду. Для смаження можна взяти рослинна або оливкова олія.
судак тушкований - фото крок 3
3. Знімаємо судака з вогню і перекладаємо на окрему страву. Шаткуємо цибулю і моркву, після чого відправляємо їх смажитися.
судак тушкований - фото крок 4
4. Додаємо морс або перекручені свіжі томати. Тушкуємо овочі близько 5 хвилин.
судак тушкований - фото крок 5
5. Викладаємо рибу та овочі в сотейник або жаровню, tusim навколо 20 хвилин з додаванням невеликої кількості води.
судак тушкований - фото крок 6
6. Відваріть будь-який гарнір, і подавайте судака до вечері!

Схожі рецепти