Стейк сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Червона риба дуже ніжна і смачна. Якщо ви хочете приготувати її, то не перевантажуйте спеціями. Я покажу, як приготувати стейк сьомги найпростішим способом. Риба виходить чудовою!
Опис приготування:
За допомогою такого методу обсмажування ви зберігаєте максимально природний смак риби. Але якщо ви всюди звикли додавати спеції, то рекомендую присипати стейки невеликою кількістю сушеного порошкового розмарину. А якщо є свіжа гілочка розмарину, покладіть її на сковороду поруч зі стейками при обсмажуванні, щоб отримати аромат.
- Стейки сьомги - 2 штуки (по 150-200 грам)
- Масло рослинне - 2 чайних ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний перець - 1 щіпка (мелений крупно)
- Лимон - За смаком
1
Спершу підготуємо рибу. Її потрібно промити і акуратно, щоб не пошкодити м'ясо, пошкребти ходжу, щоб прибрати більшу частину луски.
2
Коли стейки трохи обсохнули, прісиплем їх дрібкою солі і крупно змеленим чорним перцем.
3
Непрігораемой сковороду змажемо рослинним маслом, розігріємо. Тепер викладіть стейки шкірою вниз.
4
Смажте рибу 3 хвилини з одного боку, потім переверніть, обсмажте ще хвилину, вимкніть вогонь і залиште ще на хвилинку дійти на сковороді.
5
Готові стейки подавайте з лимоном, окропивши їх соком.