Стейк сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Червона риба дуже ніжна і смачна. Якщо ви хочете приготувати її, то не перевантажуйте спеціями. Я покажу, як приготувати стейк сьомги найпростішим способом. Риба виходить чудовою!
За допомогою такого методу обсмажування ви зберігаєте максимально природний смак риби. Але якщо ви всюди звикли додавати спеції, то рекомендую присипати стейки невеликою кількістю сушеного порошкового розмарину. А якщо є свіжа гілочка розмарину, покладіть її на сковороду поруч зі стейками при обсмажуванні, щоб отримати аромат.
- Стейки сьомги - 2 штуки (по 150-200 грам)
- Масло рослинне - 2 чайних ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний перець - 1 щіпка (мелений крупно)
- Лимон - За смаком
1
Спершу підготуємо рибу. Її потрібно промити і акуратно, щоб не пошкодити м'ясо, пошкребти ходжу, щоб прибрати більшу частину луски.
2
Коли стейки трохи обсохнули, прісиплем їх дрібкою солі і крупно змеленим чорним перцем.
3
Непрігораемой сковороду змажемо рослинним маслом, розігріємо. Тепер викладіть стейки шкірою вниз.
4
Смажте рибу 3 хвилини з одного боку, потім переверніть, обсмажте ще хвилину, вимкніть вогонь і залиште ще на хвилинку дійти на сковороді.
5
Готові стейки подавайте з лимоном, окропивши їх соком.