Стерлядь в шампанському
(покроковий рецепт з фото)
Стерлядь в шампанському - для тих, хто по-справжньому цінує вишуканий смак і незвичайні рецепти з фантазією. Давайте додамо трохи шампанського і відмінний настрій в процес приготування стерляді.
Не потрібно мати багато грошей, дорогі машини і величезний будинок, щоб відчути себе справжнім аристократом. Я пропоную вам чудовий рецепт приготування стерляді в шампанському, завдяки якому ви можете приготувати собі справжній аристократичний вечерю в кращих традиціях. Стерлядь сама по собі має дуже м'який і благородний смак, але ми не будемо на цьому зупинятися і додамо до неї невелику кількість ігристого вина - і ось наша рибка вже стає справжнім королівським стравою. Повірте, вечеря з такою стерлядкой на столі придбає абсолютно новий відтінок вишуканості, і вам навіть не доведеться йти для цього в дорогий ресторан. Ви без праці впораєтеся з цим рецептом, причому за лічені хвилини, а щоб вам було ще простіше, Зараз я розповім вам, як приготувати стерлядь в шампанському.
- Стерлядь - 1 штука (середня)
- Шампанське - 300-400 мілілітрів
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вершкове масло - 35-50 грам
- Чебрець - 20 грам
- Розмарин - 20 грам