Рецепт Станція суп фото

Станція суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
М'ясо , Овочі , Помідор , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Суп - Найпопулярніша страва, яке відносять до болгарської, молдавської, сербської та іншим кухням. Воно являє собою наваристий суп, зазвичай на баранині. А рецепт я описала нижче.

Опис приготування:

Хоча в складі багато інгредієнтів, але всі вони доступні. Завдяки такому поєднанню смак виходить багатогранним з кислинкою і солодкої ноткою. Тепер я пропоную вам подивитися то, як приготувати гара чорба. Текстура виходить густий за рахунок заправки.

  • Баранина, м'якоть - 350 грам
  • Ріпчаста цибуля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Помідор - 150 грам
  • Селера, корінь - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 40 грам
  • Крем - 150 грам
  • Петрушка - 10 грам
  • Вода - 1 літр
  • Курячий жовток - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Червоний мелений перець - 0, 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
станція суп - фото крок 1
Баранину промийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
станція суп - фото крок 2
Селера, цибулю і моркву почистіть, а потім наріжте соломкою.
станція суп - фото крок 3
Помідори обшпарте окропом, зробивши надрізи на шкірці хрестом. Потім очистіть плоди і наріжте їх дрібними кубиками.
станція суп - фото крок 4
В казані розігрійте масло. Обсмажте на ньому 2 шматочка м'яса разом з цибулею до м'якості.
станція суп - фото крок 5
Потім викладіть решту м'ясо. Смажте інгредієнти разом до рум'яного кольору.
станція суп - фото крок 6
Потім в казан додайте селеру і моркву. Гасіть інгредієнти, помішуючи, до випаровування рідини.
станція суп - фото крок 7
Після цього всипте борошно, лавровий лист, сіль, помідори і перець. Все перемішайте.
станція суп - фото крок 8
Тепер влийте воду. Доведіть суп до кипіння, потім зменшіть вогонь. Варіть блюдо до готовності баранини.
станція суп - фото крок 9
У цей час зробіть заправку, змішавши жовток з соком лимона і сметаною.
станція суп - фото крок 10
Коли чорба буде готова, дайте їй охолонути 10 хвилин. Після влийте заправку і відразу перемішайте. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти