Справжній суп «Xarco»
(покроковий рецепт з фото)
Xarco - це грузинський суп з яловичиною. Вперше вирішивши дізнатися, як приготувати рецепт справжнього супу "харчо", я не очікувала, що він настільки порадує мої смакові рецептори.
Список інгредієнтів для цього супу досить великий, а саме приготування займає багато часу, але безумовно це того варто. Харчо живильний, ароматний і дивно смачний. Суп виходить густий і пряний, з вираженим ароматом перцю. Додавання горіхів не повинно вас дивувати, грузини додають горіхи майже в усі страви.
- Яловичина - 500 грам
- Томатний соус - 500 грам
- Соус Айвар - 200 грам
- Мал - 100 грам
- Горіхи - 50 грам
- Пшеничного борошна - 3-4 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Вода - 2 L
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
- Перець - За смаком
- Майоран - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Петрушка - 1 Чайна ложка
- Braai - 1 Чайна ложка
- Кріп - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Оливкова олія - За смаком
1
М'ясо гарненько вимийте і ретельно висушіть. Наріжте на невеликі смужки. Приправте сіллю, перцем і гострої паприкою. Обваляйте м'ясо в борошні.
На невеликій сковороді розігрійте трохи оливкового масла і обсмажте м'ясо.
На невеликій сковороді розігрійте трохи оливкового масла і обсмажте м'ясо.
2
Тим часом дрібно наріжте цибулю і часник. Обсмажте цибулю разом з часником до золотистого кольору.
Болгарський перець наріжте смужками.
Болгарський перець наріжте смужками.
3
У великій каструлі доведіть воду до кипіння. Опустіть туди м'ясо і цибулю. Додайте томатний соус, айвар, сушені трави і спеції. Наріжте дрібно горіхи і також додайте в суп.
4
Варіть на повільному вогні близько 1, 5 годину. Потім додайте рис і болгарський перець. Варіть ще 20-30 хвилин. В кінці додайте велику кількість дрібно нарубаної свіжої зелені.
5
Смачного!