Рецепт Справжній суп «Xarco» фото

Справжній суп «Xarco»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Супи , Гостре , Xarco
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 15 хв.

Xarco - це грузинський суп з яловичиною. Вперше вирішивши дізнатися, як приготувати рецепт справжнього супу"Харчо" , я не очікувала, що він настільки порадує мої смакові рецептори.

Опис приготування:

Список інгредієнтів для цього супу досить великий, а саме приготування займає багато часу, але безумовно це того варто. Харчо живильний, ароматний і дивно смачний. Суп виходить густий і пряний, з вираженим ароматом перцю. Додавання горіхів не повинно вас дивувати, грузини додають горіхи майже в усі страви.

  • Яловичина - 500 грам
  • Томатний соус - 500 грам
  • Соус Айвар - 200 грам
  • Мал - 100 грам
  • Горіхи - 50 грам
  • Пшеничного борошна - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Вода - 2 L
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Майоран - 1 Чайна ложка
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Базилік - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 Чайна ложка
  • Braai - 1 Чайна ложка
  • Кріп - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Оливкова олія - За смаком
1
М'ясо гарненько вимийте і ретельно висушіть. Наріжте на невеликі смужки. Приправте сіллю, перцем і гострої паприкою. Обваляйте м'ясо в борошні.
На невеликій сковороді розігрійте трохи оливкового масла і обсмажте м'ясо.
2
Тим часом дрібно наріжте цибулю і часник. Обсмажте цибулю разом з часником до золотистого кольору.
Болгарський перець наріжте смужками.
3
У великій каструлі доведіть воду до кипіння. Опустіть туди м'ясо і цибулю. Додайте томатний соус, айвар, сушені трави і спеції. Наріжте дрібно горіхи і також додайте в суп.
4
Варіть на повільному вогні близько 1, 5 годину. Потім додайте рис і болгарський перець. Варіть ще 20-30 хвилин. В кінці додайте велику кількість дрібно нарубаної свіжої зелені.
5
Смачного!

Схожі рецепти