Спаржа з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне блюдо "спаржа з куркою" можна подавати без гарніру.
Для приготування спаржі з куркою підійде і куряче філе і курячі крильця або ніжки. Помийте курку, наріжте невеликими шматочками. Обсмажте на олії.
Потім додайте спаржу. Якщо спаржа морожена, відразу висипається її в сковороду. Якщо свіжа - добре помийте перед тим, як додати до курки.
Kuric спаржі з сіллю, поперчіть і тушкуйте під закритою кришкою десять хвилин.
Поки гасяться спаржа з куркою, візьміть перчик Чилі, очистіть його від насіння і наріжте маленькими шматочками.
Поріжте часточками помідори.
Додайте прец Чилі і помідори до спаржі з куркою.
Потім додайте томатну пасту, перемішайте все і тушкуйте ще десять хвилин.
Спаржа з куркою готова! вид, як швидко і просто. Якщо ви не любите гострі страви, можете замінити перець Чилі зеленою цибулею.
Смачного!
- Курка - 300-400 грам
- Sparzha - 300-400 грам
- Перець чилі - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Помідори - 1-2 штук
Потім додайте спаржу. Якщо спаржа морожена, відразу висипається її в сковороду. Якщо свіжа - добре помийте перед тим, як додати до курки.
Kuric спаржі з сіллю, поперчіть і тушкуйте під закритою кришкою десять хвилин.
Поки гасяться спаржа з куркою, візьміть перчик Чилі, очистіть його від насіння і наріжте маленькими шматочками.
Поріжте часточками помідори.
Додайте прец Чилі і помідори до спаржі з куркою.
Потім додайте томатну пасту, перемішайте все і тушкуйте ще десять хвилин.
Спаржа з куркою готова! вид, як швидко і просто. Якщо ви не любите гострі страви, можете замінити перець Чилі зеленою цибулею.
Смачного!