Соус з грибного бульйону
(покроковий рецепт з фото)
Соус з грибного бульйону приготувати зовсім не складно. Він виходить в міру гострим і в міру ніжним. Такий соус ідеально підходить до всіх м'ясних страв, а також до птаха. Обов'язково приготуйте!
Хочу з вами поділиться простим рецептом приготування соусу з грибного бульйону. Соус має дуже пікантний, трохи гоструватий смак. Ідеально поєднується зі всілякими м'ясними стравами. Тим, кому соус здасться занадто гострим, рекомендую просто не додавати соус чилі і відязикатися від хрону. Вийде не так гостро, але теж смачно. Удачі в приготуванні!
- Грибний бульйон - 100 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соус чилі - 1 Чайна ложка
- Вершки - 4 Ст. Ложки(33%)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Хрін - 1 Ст. Ложка
Для початку підготуйте грибний бульйон. У мене він був в холодильнику.
Перелийте грибний бульйон в каструлю. Додайте хрін, гірчицю і соус чилі (1середня лінія). Перемішайте, коли соус закипить - додаємо вершки, гріємо до легкого загустіння.
Зніміть соус з вогню, додайте вершкове масло і пропущений через прес часник. Перемішайте.
Соус готовий. Сміливо поливайте їм ваше м'ясо і насолоджуйтеся неперевершеним смаком. Смачного!