Соус з курячого бульйону
(покроковий рецепт з фото)
Соус з курячого бульйону вважається вельми універсальним. Його подають до багатьох страв, будь то: спагетті, каша, овочі або птах з м'ясом. До того ж, приготувати такий соус зовсім не складно.
До вашої уваги, простий рецепт приготування соусу з курячого бульйону. Усе, що вам буде потрібно це: курячий бульйон, вершки, мука, часник, перець, сіль, вершкове масло. Готовий соус відмінно підходить до страв з птиці і м'яса, макаронів і овочів. За потреби, соус можна зберігати в холодильнику, але не дуже довго. Гарного дня!
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Бульйон курячий - 200 мілілітрів
- Вершки - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
Попередньо видавіть на тарілку, за допомогою Часничниці 2-3 зубчики часнику.
У маленькій сухій сковороді обсмажте 1 ст.Л. Борошна до коричневого кольору.
У великій розігрітій сковороді з'єднуємо курячий бульйон, вершкове масло, підігріті вершки. Солимо і перчимо до смаку, додаємо видавлений часник. Суміш потрібно довести до кипіння, потім додати обсмажену муку і ретельно перемішати (щоб не було грудочок).
Соус готовий! Смачного!