Рецепт Соус з курячого бульйону фото

Соус з курячого бульйону
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Агрус
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Соуси , Для птахів , До м'яса
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Соус з курячого бульйону вважається вельми універсальним. Його подають до багатьох страв, будь то: спагетті, каша, овочі або птах з м'ясом. До того ж, приготувати такий соус зовсім не складно.

Опис приготування:

До вашої уваги, простий рецепт приготування соусу з курячого бульйону. Усе, що вам буде потрібно це: курячий бульйон, вершки, мука, часник, перець, сіль, вершкове масло. Готовий соус відмінно підходить до страв з птиці і м'яса, макаронів і овочів. За потреби, соус можна зберігати в холодильнику, але не дуже довго. Гарного дня!

  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон курячий - 200 мілілітрів
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
соус з курячого бульйону - фото крок 1
Попередньо видавіть на тарілку, за допомогою Часничниці 2-3 зубчики часнику.
соус з курячого бульйону - фото крок 2
У маленькій сухій сковороді обсмажте 1 ст.Л. Борошна до коричневого кольору.
соус з курячого бульйону - фото крок 3
У великій розігрітій сковороді з'єднуємо курячий бульйон, вершкове масло, підігріті вершки. Солимо і перчимо до смаку, додаємо видавлений часник. Суміш потрібно довести до кипіння, потім додати обсмажену муку і ретельно перемішати (щоб не було грудочок).
соус з курячого бульйону - фото крок 4
Соус готовий! Смачного!

Схожі рецепти