Соус з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Доповнити будь-який гарнір може апетитний і дуже смачний соус з курячого фаршу в домашніх умовах. Таке блюдо припаде до смаку як дорослим, так і малюкам.
Це досить простий рецепт соусу з курячого фаршу, який готується з мінімуму інгредієнтів. При бажанні його можна доповнити найрізноманітнішими овочами, зеленню або спеціями за смаком. Гостроту страви також можна варіювати, використовуючи не тільки чилі, але і мелений перець або гострий томатний соус.
- Куряче філе - 1 штука
- Помідор - 4-5 штук
- Солодкий перець - 1 штука
- Гострий перець - За смаком
- Часник - 1-3 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Ось такий мінімальний набір інгредієнтів, який вже через півгодини перетвориться в апетитний і дуже ароматний соус з курячого фаршу в домашніх умовах.
2. Вимите і просушенное філе необхідно пропустити через м'ясорубку. На сковороді розігріти трохи рослинного масла і відправити туди фарш. Його потрібно частіше помішувати, щоб не утворилися грудочки.
3. Овочі вимити, очистити і нарізати. Викласти їх в чашу блендера, додавши туди трохи цукру, солі і спецій. Збити все на середній швидкості до однорідності.
4. Коли курячий фарш обсмажився трохи, вилити соус на сковороду. Акуратно перемішати і тушкувати на середньому вогні.
5. Соус повинен трохи увариться, а фарш проготовіться. Спробувати в процесі і при необхідності додати сіль або спеції.
6. Варіантів гарніру існує чимало. В даному випадку це будуть спагетті. Їх необхідно відварити в підсоленій воді, як зазначено на упаковці.
7. Готові макарони відкинути на друшляк і викласти на сковороду з соусом. Акуратно перемішати, згасити ще пару хвилин і можна знімати з вогню. Ось і весь рецепт, як приготувати соус з курячого фаршу. Обов'язково спробуйте повторити його будинку.