Рецепт Соус «Lip Бенсон» фото

Соус «Lip Бенсон»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Фрукти , Болгарський перець , Ананас
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 30 хв.

Фірма "дядько Бенс" - відомий американський бренд, який робить знамениті на весь світ смачні соуси на основі овочів. Я якось спробувала приготувати їх соус до м'яса - вийшло смачно!

Опис приготування:

Смачний і дуже насичений, цей соус"Анкл бенс" в домашніх умовах готується легко і практично повністю за смаком відповідає відомому оригіналу. Такий домашній аналог зможе приготувати кожен. А я вам розповім, як це зробити!

  • Вода - 1/2 склянки
  • Ізюм - 1/4 склянки
  • Оцет винний - 1/2 склянки
  • Вустершідскій соус - 1/4 склянки
  • Кетчуп - 1/4 склянки
  • Дижонская гірчиця - 1/4 склянки
  • Корінь селери - 0.5 штуки (шматочок приблизно 2 см. В діаметрі)
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Апельсин - 1 штука
  • Часник - 1 штука(1 середня головка)
соус & Quot; Губа Бенсон
1. Всі інгредієнти змішати між собою. Апельсин поріжемо шматочками, намагаючись при цьому видавити якомога більше соку. Часник пропустимо через прес. На маленькому вогні доводимо соус до кипіння, варимо 15 хвилин.
соус & Quot; Губа Бенсон
2. Всі великі залишки апельсина і часнику дістаємо, перекручуємо в блендері і вже у вигляді пюре домішуємо назад до соусу. За смаком можете додати ще спецій і приправ. Остужаем.
соус & Quot; Губа Бенсон
3. Подаємо до м'яса!

Схожі рецепти