Соус «Lip Бенсон» кисло-солодкий
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що ви знаєте американський бренд смачних соусів "анкл Бенс" . З ними багато гарячі страви заграють по-новому. І я подумала: чому б не зробити один з незвичайних варіантів самостійно?
Рецепт зачепить вас своїм яскравим смаком, який поєднується з м'ясом, куркою і з простим картопляним гарніром. Подивіться, як приготувати соус "анкл Бенс" кисло-солодкий. Основа - кетчуп, а самий незвичайний інгредієнт - ананас. Цей варіант хороший і в гарячому, і в холодному вигляді.
- "хайнц кетчуп" - 400 грам
- Ананас консервований - 1 штука (банку)
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Солодкий перець - 1, 5 штуки (червоний)
- Селера - 2 штуки (стебло)
- Лимон - 0, 5 штуки
- Перець чилі - 0, 5 штуки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 5-6 Ст. Ложок
- Винний оцет - 5 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вода холодна - 0, 5 Ст. Ложки
Потім по черзі обсмажте в розігрітій олії перець, морква, ананас, селера і цибулю. Готуйте овочі 3 хвилини, помішуючи.
Через пару хвилин в сотейник влийте рідину з-під ананасів, сік лимона, оцет, соєвий соус і додайте цукор з кетчупом.
Гасіть блюдо 3 хвилини. Потім додайте в нього цукор, сіль і крохмаль у воді. Все перемішайте.