Соус із зеленню і часником
(покроковий рецепт з фото)
Вельми пікантний соус для м'яса, риби або в якості заправки для салату послужить хорошим доповненням ваших страв. Дивимося рецепт соусу з зеленню і часником!
Такий соус можна робити хоч на сметані, хоч на вершках. Цього разу була вдома сметана, тому робимо на ній. Для приготування соусу з зеленню і часником беремо петрушку і кріп, пару зубчиків часнику і спеції за смаком. Дивимося далі рецепт.
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 250 грам
- Зелень - 50 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком
Лук ріжемо дрібно.
Обсмажуємо.
Подрібніть зелень.
У сметану додайте цибулю обсмажений, спеції.
Потім зелень і часник.
Все добре перемішайте. Соус із зеленню і часником готовий. Смачного!