Рецепт Соус для вареної курки фото

Соус для вареної курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси

Даний соус підходить не тільки для вареної курки, але і для телятини, баранини і кролика. Подивіться, як приготувати соус для вареної курки, і сміливо приступайте до справи. Буде дуже смачно!

Візьміть цей рецепт як базовий, до нього можна додавати ваші улюблені спеції. Готується соус легко і швидко, з продуктів, які завжди є під рукою.

  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Бульйон курячий - 1/2 склянки
соус для вареної курки - фото крок 1
1 ст.Л. Борошна злегка підсмажте з маслом.
соус для вареної курки - фото крок 2
Потім розведіть з процідженим м'ясним бульйоном.
соус для вареної курки - фото крок 3
Варіть на слабкому вогні 5 хвилин до загустіння, помішуйте. Після цього зніміть соус з вогню. Яєчний жовток розмішайте з 2 ст.Л. Соусу, посоліть за смаком і перемішайте.

Схожі рецепти