Соус для вареної курки
(покроковий рецепт з фото)
Даний соус підходить не тільки для вареної курки, але і для телятини, баранини і кролика. Подивіться, як приготувати соус для вареної курки, і сміливо приступайте до справи. Буде дуже смачно!
Візьміть цей рецепт як базовий, до нього можна додавати ваші улюблені спеції. Готується соус легко і швидко, з продуктів, які завжди є під рукою.
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Жовток яєчний - 1 штука
- Бульйон курячий - 1/2 склянки
1 ст.Л. Борошна злегка підсмажте з маслом.
Потім розведіть з процідженим м'ясним бульйоном.
Варіть на слабкому вогні 5 хвилин до загустіння, помішуйте. Після цього зніміть соус з вогню. Яєчний жовток розмішайте з 2 ст.Л. Соусу, посоліть за смаком і перемішайте.