Салат з вареної курки
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, апетитний, яскравий і смачний салатик хочу запропонувати вам повторити на своїй кухні. Страви, подібні до цього, обов'язково повинні бути в меню кожної господині. Просто, швидко і смачно!
Поспішаю поділитися ідеєю, як приготувати салат з вареної курки з гранатом, горішками і заправкою на основі натурального йогурту. Такий салатик стане відмінним варіантом не тільки на кожен день, але і на святковий стіл. Подавати його можна на загальному блюді або порційно на листках салату, наприклад.
- Куряча грудка - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Горіхи - 50 грам
- Зелена цибуля - За смаком
- Грецький йогурт - 120 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 2 чайних ложки
- Сіль, перець, листя салату - За смаком
1. У киплячу підсолену воду відправте курячу грудку і відваріть до готовності (хвилин 20). Після остудіть.
2. Очистіть гранат і акуратно відокремте зерна від плівочок. Після можна викласти їх в друшляк і промити. Обсушити зерна.
3. Для приготування заправки в мисочці з'єднайте грецький йогурт, гірчицю і мед. Додайте сіль і перець. Перемішайте все як слід.
4. Подрібніть остигнула курку, зелена цибуля і трохи горіхів.
5. Викладіть всі інгредієнти в мисочку з заправкою. Додайте гранат, частина відкладіть для прикраси перед подачею. Акуратно все перемішайте.
6. Дуже класно подавати масу на листі салату. Смачного!