Котлети з вареної курки
(покроковий рецепт з фото)
Було у мене 250 грамів курячого м'яса і 500 грамів картопляного пюре. Для сім'ї цього мало, а для мене однією багато. Вирішила поекспериментувати. У підсумку вийшло дуже смачно. Відмінне блюдо!
Можна нагодувати сім'ю маючи, невелика кількість продуктів. Буде дуже смачно!
- Куряче філе відварне - 300 грам
- Картопляне пюре - 500 грам (можна вчорашнє)
- Курине яйце - 1 штука
- Панірувальні хлібні сухарі - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Картопляне пюре потрібно розім'яти виделкою.
Додайте до нього дрібно нарізане відварне куряче м'ясо.
До що вийшло фаршу додайте яйце, трохи солі і перцю. Перемішайте. Розділіть масу на невеликі кульки. З кожного сформуйте котлетку круглої або овальної форми. Обваляйте її в панірувальних сухарях.
Обсмажте на олії з двох сторін.
Подайте до столу. Додатково можна додати грибний соус або готову сметану.