Булочки зі згущеним молоком вареної
(покроковий рецепт з фото)
Десь до 2 рази в тиждень я печу для своїх улюблених якісь ласощі. В основному це булочки або пироги. Тому подібних рецептів я знаю досить багато, але все одно намагаюся постійно нові.
На цей раз я описала для вас, як приготувати булочки зі згущеним молоком вареної. Це прекрасна солодка випічка, яка готується на дріжджах. Вона порадує всю вашу сім'ю, гарантую! Дуже вдало начинка поєднується з повітряним тестом. Тільки не забудьте про те, що тесту треба буде наполягати, тому можете замісити його заздалегідь.
- Борошно - 600 грам
- Дріжджі швидкорозчинні - 5 грам
- Цукор - 5 грам
- Вода тепла - 190 мілілітрів
- Рослинна олія - 15 мілілітрів
- Згущене варене молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
Воду з'єднайте з сіллю, цукром і дріжджами. Перемішайте і залиште хвилин на 15. Потім змішайте рідина зі склянкою борошна. Залиште всі на 35 хвилин. Потім додайте одне яйце, борошно, що залишилося і масло. Замішайте тісто. Залиште його на годину настоюватися під плівкою в кімнаті.
Після цього обомніте тісто. Розкачайте його в ковбаску і наріжте на частини. Кожну розкачати в корж.
У кожну корж покладіть по столовій ложці згущеного молока. Сформуйте з тіста булочки. Залиште їх на деку на 35 хвилин.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Булочки змастіть збитим яйцем.
Запікайте булочки протягом 30 хвилин. Приємного чаювання!