Булочки з вареним згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами своїм улюбленим рецептом приготування булочок з вареним згущеним молоком. Найсмачніше не придумаєш: ніжне і пишне тісто з апетитною солодкою начинкою. Вам точно сподобається ця випічка!
Цей простий рецепт булочок з вареним згущеним молоком припаде до душі всім тим, хто любить ситну і насичену за смаком солодку випічку. Булки просто тануть у роті, а згущене молоко ... Ну, що тут говорити, згущене молоко - це смак дитинства, тому вона не може не подобається. Рекомендую вам ознайомитися з цим рецептом і перевірити його на практиці. Приголомшливо смачно виходить!
- Борошно - 450 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Дріжджі в порошку - 11 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки(1 яйце - в тісто, і один жовток - для змазування булок)
- Згущене молоко варене - 400 грам
1. Молоко подогреем, розчинний в ньому дріжджі і цукор. Коли підуть бульбашки - тісто набуло реакцію і можна починати підготовку. Додаємо розтоплене масло, борошно і сіль, а також одне збите яйце. Залишимо тісто підходити в теплому сухому місці, потім обминають і ще раз вимішуємо.
2. Коли тісто підійде вдруге, обминати вже не треба. Відщипуємо від тесту шматочок, робимо коржик, в середину поміщаємо згущене молоко, zashtipиvaem кінець.
3. Випікаємо булочки при 180 градусах приблизно 40 хвилин. Подаємо з чаєм або кавою!