Рецепт Соус «Червоне вино» фото

Соус «Червоне вино»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Соуси , Для птахів , До м'яса
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Відмінний соус для м'яса і добавка до інших соусів

Опис приготування:

Лук обсмажити, но до колера не доводить - заливаємо вино - лавровий лист, перець - випаровуємо на 50% - вводимо деми очей (до консистенції соусу) - проціджуємо - готово…

  • Luk хвіст - 100 грам
  • Масло топлене - 15 грам
  • Червоне вино - 200 грам
  • Демі очей - 10 грам (сухий)
  • Перець - 3 грами (чорний горошком)
  • Лавровий лист - 3 грами
Лук обсмажити, но до колера не доводить - заливаємо вино - лавровий лист, перець - випаровуємо на 50% - вводимо деми очей (до консистенції соусу) - проціджуємо - готово…

Схожі рецепти