Сосиски з капустою по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Сосиски з капустою по-німецьки відмінно підійдуть для пікніка, обіду біля багаття. Рагу з капусти і яблука служить гарніром, якщо ви все-таки плануєте обід на природі, рагу краще зробити вдома заздалегідь.
Опис приготування:
Кожен раз, коли ми з сім'єю збираємося на природу, ми беремо з собою сосиски, і я готую рагу. Не бійтеся, рагу навіть в холодному вигляді відмінно поєднується в гарячими сосисками. Виходить соковитим і ситним. Так само сосиски по-німецьки ми смажимо на дачі, жаровні. У поєднанні зі свіжими дачними овочами - приголомшливо! А квашена капуста, до речі, дуже корисна.
- Сосиски - 4 штуки (виберіть будь вам до душі. Свинячі або яловичі. Краще брати сосиски для гриля. )
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука (цибулина середнього розміру. )
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Квашена капуста - 2 склянки
- Розсіл квашеної капусти - 0, 5 склянки
- Яблуко - 1 штука (виберіть середньої величини яблучко, бажано тверде, м'яке раскиснет при смаженні. )
Наріжте цибулю півкільцями. Розділіть і посмажте на вершковому маслі.
Коли цибуля трохи підсмажиться, додайте квашеної капусти і розсолу. Додати сіль, поперчіть, додайте кмину і тушкуйте 20 хвилин.
Тим часом, починайте смажити сосиски. На решітці, рівномірно з кожного боку. На сосиски у вас якраз піде 20 хвилин.
А поки сосиски смажаться, наріжте яблучко кубиками.
Смажені сосиски залиште остигати на 5 хвилин.
Поки сосиски остигають, додайте яблучко в рагу. Перешкодьте і тушкуйте 3 моменти.
Тепер можете подавати рагу близьким і гостям! Смачного! ,)