Солянка збірна
(покроковий рецепт з фото)
Справжній домашній суп, який завжди з'їдаєш з величезним апетитом, - це збірна солянка. Використовуючи три види ковбасних виробів, а також різні овочі, я досягаю максимально "смачного" результату
Якщо з тим, як приготувати солянку збірну, все більш-менш зрозуміло, то слід докладніше поговорити про самих інгредієнтах. Щоб отримати більш різноманітний і яскравий смак супу, рекомендую використовувати якомога більше різних копченостей, м'яса, ковбаси, сосисок та іншого. Для солянки підійде будь-який м'ясний виріб. Також не забувайте додавати в готовий суп лимон і оливки, ці інгредієнти надають страві особливу "родзинку" . Хай щастить!
- Ковбаса і м'ясо - 1 кілограм (варена ковбаса, копчена і кров'яна + шинка і сардельки)
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Огірки мариновані - 200 грам
- Розсіл огірковий - 250 мілілітрів
- Томатна паста - 400 грам
- Лимон, оливки, майонез, зелень - 1 За смаком
Подрібнюємо цибулю.
Розігріваємо в глибокій каструлі рослинне масло. Обсмажуємо цибульку до прозорості.
Подрібнюємо або трьом на тертці моркву. Додаємо до цибулі, обсмажуємо разом кілька хвилин.
Нарізаємо всі м'ясні вироби однакового розміру кубиками.
Засипаємо м'ясо і ковбасу в каструлю, обсмажуємо кілька хвилин, помішуючи.
Мариновані огірки також ріжемо кубиками, викладаємо їх в каструлю.
Перемішуємо інгредієнти, вливаємо огірковий розсіл.
Тепер кладемо томатну пасту.
Перемішуємо і продовжуємо тушкувати на мінімальному вогні під кришкою 15 хвилин.
Вливаємо окріп, доводячи суп до бажаної консистенції.
Кип'ятимо суп ще 5 хвилин, знімаємо його з плити. Даємо настоятися під кришкою 1 час.
Готову страву прикрашаємо скибочками лимона, оливками і зеленню. Смачного!