Рецепт Солянка з картоплею фото

Солянка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Солянка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянка - це одночасно і перше блюдо, і друге. Є два види солянки. Я хочу показати вам варіант" першого страви" . Солянку не готують з картоплею, але, на мій погляд, так вона смачніше.

Опис приготування:

Навариста і смачна солянка буде готова дуже швидко, якщо слідувати цим рецептом. Блюдо виходить не таким жирним, як" солянка без картоплі" .

  • Картопля - 5 штук
  • Вода - 2, 5 L
  • Солоний огірок - 4 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Готові копчені ковбасні вироби - 500 грам
  • Каперсами - 50 грам
  • Томанов сік або томатна паста - За смаком
  • Сметана для подачі - За смаком
солянка з картоплею - фото крок 1
Картоплю треба вимити, очистити і нарізати кубиками.
солянка з картоплею - фото крок 2
Перекладаємо картопля в каструлю. Ставимо варитися, заливши водою.
солянка з картоплею - фото крок 3
Поки картопля вариться, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками огірки. Я Свої не очищала, т.К. У них шкурка тонка.
солянка з картоплею - фото крок 4
В іншій каструлі варимо огірки. Для цього перекладіть огірки в каструлю, залийте їх водою і варіть окремо. У міру уварювання води підливайте її .
солянка з картоплею - фото крок 5
Ріпчасту цибулю наріжте кубиками. Обсмажте на олії.
солянка з картоплею - фото крок 6
Різного виду копченості також наріжте кубиками. Для приготування солянки можна взяти буженину, риба, ковбасу, бекон та інше. Усе, що має готовий вигляд і смак копчення.
солянка з картоплею - фото крок 7
З цибулею обсмажте копченості.
солянка з картоплею - фото крок 8
Додайте томат (томатний сік або томатну пасту).
солянка з картоплею - фото крок 9
Зажарку перероджуся в каструлю до картоплі. Варіть 5 хвилин. Додайте варилися окремо огірки разом з водою, в якій вони варилися. Додайте каперси.
солянка з картоплею - фото крок 10
Солянку посоліть і поперчіть за смаком. Розлийте по тарілках. У кожну тарілку додайте сметану, лимонну часточку, пару оливок або маслин (по бажанню). Смачного.

Схожі рецепти