Солянка з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Солянка з картоплею в мультиварці від стандартної відрізняється наявністю картоплі в рецепті і відсутністю капусти. Зазвичай картопля не кладеться, а ось капуста обов'язково. Тепер пробуємо новий варіант!
Солянка з картоплею в мультиварці готується в два етапи. На першому етапі частина продуктів гаситься, а потім додається бульйон і інші інгредієнти і вариться на режимі гасіння або суп, в залежності від моделі вашої мультиварки! Супи приготовані в мультиварці виходять насичені, гармонійні. Вони схожі на супи приготовані в російській печі. Можна брати не бульйон, як правило яловичий, а просто воду. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо копчене - 150 грам
- Шинка - 150 грам
- Сосиски - 3 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Печериці консервовані - 300 грам
- Огірок солоний - 3 штуки
- Томатна паста - 50 грам
- Маслини - 50 грам
- Лимон - 1 штука
- Бульйон або вода - 2 L
Порізати м'ясопродукти.
Картоплю почистити і порізати на шматочки.
На режимі жарка в чаші мультиварки нагріти масло і обсмажити цибулю, морква. Додати гриби і картопля і потомить при закритій кришці на режимі "випічка" 20 хвилин.
Огірок порізати на шматочки.
У чашу мультиварки додати бульйон, томат і огірки.
Маслини порізати.
Додати копченості.
Лимон порізати на дольки.
Долити чашу мультиварки бульйоном або водою, покласти маслини, лимони. Поставити на режим "суптушеніе" на півгодини. Закрийте кришку.
Після звукового сигналу солянка готова.