Рецепт Солянка в горщиках фото

Солянка в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Солянка

З настанням холодів хочеться частіше вживати різні гарячі супи, адже вони є не тільки корисними для шлунка, але і мають зігрівальні властивості. Пропоную рецепт солянки в горщиках.

Приготуємо солянку в горщиках в домашніх умовах. Як відомо, страви в горщиках володіють особливим смаком і ароматом. Солянка виходить насиченою, з яскраво вираженим характерним солонуватий смак і чудесним запахом. Для пікантності додають скибочки лимона, а також сметану. Вдалого приготування!

  • Бульйон м'ясний - За смаком
  • Мясні продукти - 400 грам (шинка, сосиски і т.П.)
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 1/2 склянки
  • Спеції - За смаком (лавровий лист і перець горошком)
  • Оливки - 5-6 штук
  • Зелень - За смаком
  • Крем - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
солянка в горщиках - фото крок 1
Лук очищаємо і подрібнюємо. Обсмажуємо до м'якості в сотейнику. Потім додаємо дрібно порізані огірки і перець, готуємо ще кілька хвилин.
солянка в горщиках - фото крок 2
Тепер додайте очищену і порізану кільцями моркву.
солянка в горщиках - фото крок 3
Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками, всі м'ясні інгредієнти нарізаємо кружечками або кубиками. Складаємо все в сотейник, тушкуємо разом 5 хвилин. Додаємо томатну пасту і спеції, перемішуємо. Продовжуємо гасити ще 7 хвилин.
солянка в горщиках - фото крок 4
Розкладаємо приготовлену масу по горщикам, наповнюючи їх на половину. Доливаємо гарячий бульйон (майже до верху). Додаємо дрібно порізані оливки, засипаємо подрібнену зелень.
солянка в горщиках - фото крок 5
Накриваємо горщики кришками, ставимо їх в прогріту до 160 градусів духовку. Чекаємо, поки солянка закипить. І подаємо до столу.
солянка в горщиках - фото крок 6
Суп подається зі сметаною і порізаним лимоном. Смачного!

Схожі рецепти