Рецепт Солодкі суші фото

Солодкі суші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
Для дітей, Фуршет
Десерти

Сьогодні з чого тільки не роблять суші! Хочу поділитися з вами цікавим варіантом, як приготувати солодкі суші, які просто обожнюють в моїй родині. Такого ви ще не пробували, обіцяю!

Солодкі суші - просто неймовірно смачні і при цьому низькокалорійні! Це просто мрія - їсти смачненьке і дієтичне одночасно. До того ж, такий десерт дуже корисний дітям і дорослим, в ньому багато фруктів, та й все компоненти натуральні і корисні. З фруктами можна експериментувати на свій смак. Щоб надати рисовому папері колір, потрібно змочити її в вишневому сиропі, тоді суші виглядатимуть оригінальніше.

  • Мал - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершки - 0, 5 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рисовий папір - 1 штука
  • Манго - 1 штука
  • Полуниця - 2 штуки
  • Ківі - 1 штука
  • Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
1
Для приготування рису налийте молоко і вершки в одну каструлю і доведіть до кипіння.
2
У киплячу масу кладіть рис, варіть на повільному вогні до готовності, хвилин 10-15. Рис не повинен мати розсипчасту структуру. Консистенція швидше повинна нагадувати молочну кашу.
3
За хвилину до готовності додайте в рис цукор і ванілін і добре перемішайте. Дайте охолонути.
4
Поки рис остигає, підготуйте фрукти: очистіть і поріжте все соломкою.
5
Змочіть рисовий лист в воді, щоб він не зламався. Розкладіть його на бамбуковому килимку макису. Кладіть на папір рис тонким шаром. Посередині розмістіть порізані фрукти і скрутіть суші.
6
Перед нарізкою суші потрібно обваляти в кокосовій стружці. Далі змочіть ніж у воді і нарізуйте. Смачного!

Схожі рецепти