Солодкі суші
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні з чого тільки не роблять суші! Хочу поділитися з вами цікавим варіантом, як приготувати солодкі суші, які просто обожнюють в моїй родині. Такого ви ще не пробували, обіцяю!
Солодкі суші - просто неймовірно смачні і при цьому низькокалорійні! Це просто мрія - їсти смачненьке і дієтичне одночасно. До того ж, такий десерт дуже корисний дітям і дорослим, в ньому багато фруктів, та й все компоненти натуральні і корисні. З фруктами можна експериментувати на свій смак. Щоб надати рисовому папері колір, потрібно змочити її в вишневому сиропі, тоді суші виглядатимуть оригінальніше.
- Мал - 2-3 Ст. Ложок
- Вершки - 0, 5 склянки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рисовий папір - 1 штука
- Манго - 1 штука
- Полуниця - 2 штуки
- Ківі - 1 штука
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
1
Для приготування рису налийте молоко і вершки в одну каструлю і доведіть до кипіння.
2
У киплячу масу кладіть рис, варіть на повільному вогні до готовності, хвилин 10-15. Рис не повинен мати розсипчасту структуру. Консистенція швидше повинна нагадувати молочну кашу.
3
За хвилину до готовності додайте в рис цукор і ванілін і добре перемішайте. Дайте охолонути.
4
Поки рис остигає, підготуйте фрукти: очистіть і поріжте все соломкою.
5
Змочіть рисовий лист в воді, щоб він не зламався. Розкладіть його на бамбуковому килимку макису. Кладіть на папір рис тонким шаром. Посередині розмістіть порізані фрукти і скрутіть суші.
6
Перед нарізкою суші потрібно обваляти в кокосовій стружці. Далі змочіть ніж у воді і нарізуйте. Смачного!