Солодкі булочки
(покроковий рецепт з фото)
Іноді так і хочеться з'їсти чогось домашнього, солоденького і смачного! Пропоную приготувати пишні, ароматні солодкі булочки. Випічка готується з абсолютно будь-якою начинкою, наприклад, кремом.
Перед вами - простий рецепт приготування солодких булочок. Спершу замішуємо тісто, даємо йому настоятися в теплі, щоб підійшло, як слід. Поки тісто підходить, придумайте начинку. Тут можна використовувати, що завгодно, наприклад, приготувати заварний крем або взяти готове варення, а може джем. Булочки виходять дуже солодкими, пишними і красивими. Хай щастить!
- Мука - 550 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Дріжджі сухі - 7 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко сухе - 20 грам
- Кунжут - 1 За смаком
Змішуємо дріжджі з борошном, додаємо цукор, яйце, воду, сухе молоко, м'яке вершкове масло і сіль. Замішуємо тісто і залишаємо його підходити в теплому місце (до збільшення в 2 рази).
Тісто підійшло. Ділимо його на 18 рівних шматочків.
Кожна кулька розгортаємо в коржик. По центру викладаємо начинку, наприклад, заварний крем або джем.
Формуємо булочки, звертаючи коржі.
Булочки змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом.
Випікаємо в духовці, температура 180 градусів.
Випікаємо в духовці, температура 180 градусів.
Смачного!