Рецепт Булочки солодкі фото

Булочки солодкі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня , Американська кухня
Борошно
На полуденок
Випічка, Солодке, Булочки

Ці булочки дуже солодкі і смачні. Ви можете запікати це тісто в будь-який формочке і додати будь-яку начинку. Будьте креативними! Читайте, як приготувати булочки солодкі з простою глазур'ю.

Прийшов час для солодких булочок! Вони точно сподобаються вам і вашим дітям. Плюс до всього, в цьому рецепті ви можете сміливо експериментувати з формою випічки, начинкою і глазур'ю. Спробуйте додати булочок апетитний вигляд, полив їх карамеллю, прикрасьте їх шоколадом, горіхами або корицею, а в якості начинки використовуйте різні фрукти і джеми.

  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Молоко - 1/4 склянки
  • Олія - 1 Склянка (розтоплене)
  • Яйце - 5 штук
  • Екстракт ванілі - 1 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Олія - 4 Ст. Ложки (розтоплене)
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
1
Заздалегідь підготуйте всі інгредієнти. Вони повинні бути кімнатної температури.
2
Поки ви будете готувати тісто, включите розігріватися духовку на 180 градусів.
3
Візьміть велику миску. У миску влийте масло, додайте цукор і збивайте не менше п'яти хвилин до появи пінки.
4
Потім в суміш додайте по одному курячому яйцю, кожен раз добре збиваючи.
5
Влийте в миску молоко і акуратно перемішайте.
6
Додайте борошно, сіль і ванільний екстракт і ретельно перемішайте до однорідної суміші.
7
Розлийте готове тісто по формах, попередньо змастивши їх. Запікайте до золотистого кольору, близько 20 хвилин. Дайте охолонути.
8
Для глазурі розтопіть масло і влийте в нього молоко.
9
Акуратно перемішайте разом з цукровою пудрою і ваніллю. Полийте охолоджені солодкі булочки. Смачного!

Схожі рецепти