Сніданок «Олів'є-рулет»
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайна подача звичного і всіма улюбленого новорічного салату «Олів'є». Якщо вам стало цікаво, тоді записуйте рецепт, як приготувати закуску «Олів'є-рулет». Смачне і ситне блюдо для столу.
У лаваш можна загорнути будь-яку начинку, в тому числі і салати. Вийшов смачний салат-закуска. Його можна подати не тільки на стіл, але і, наприклад, нарізати шматочками і взяти з собою для перекусу на роботі. Таку закуску варто подавати не відразу після приготування, потрібно дати рулету настоятися в холодильнику кілька годин.
- Картопля - 2 штуки
- Лаваш - 1 штука
- Варена ковбаса - 200 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Огірки - 150 грам (солоні)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
2. Натріть на крупній тертці ковбасу й огірки. Огірки перед змішуванням з іншими інгредієнтами потрібно віджати від зайвої рідини.
4. Додайте в суміш майонез, також за бажанням можна додати подрібнену зелену цибулю або іншу зелень.
6. Розкладіть лаваш. Рівномірно розподіліть по ньому начинку.