Сніданок «Олів'є-рулет»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Незвичайна подача звичного і всіма улюбленого новорічного салату «Олів'є». Якщо вам стало цікаво, тоді записуйте рецепт, як приготувати закуску «Олів'є-рулет». Смачне і ситне блюдо для столу.
Опис приготування:
У лаваш можна загорнути будь-яку начинку, в тому числі і салати. Вийшов смачний салат-закуска. Його можна подати не тільки на стіл, але і, наприклад, нарізати шматочками і взяти з собою для перекусу на роботі. Таку закуску варто подавати не відразу після приготування, потрібно дати рулету настоятися в холодильнику кілька годин.
- Картопля - 2 штуки
- Лаваш - 1 штука
- Варена ковбаса - 200 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Огірки - 150 грам (солоні)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Зваріть круто курячі яйця, натріть їх на крупній тертці.
2. Натріть на крупній тертці ковбасу й огірки. Огірки перед змішуванням з іншими інгредієнтами потрібно віджати від зайвої рідини.
3. Попередньо помитий, варений і очищену картоплю натріть на крупній тертці і додайте до решти інгредієнтів.
4. Додайте в суміш майонез, також за бажанням можна додати подрібнену зелену цибулю або іншу зелень.
5. Змішайте гарненько все підготовлені інгредієнти, сіль за смаком.
6. Розкладіть лаваш. Рівномірно розподіліть по ньому начинку.
7. Щільно скрутіть лаваш, оберніть його харчовою плівкою і відправте в холодильник на 2 годину. Перед подачею наріжте лаваш шматочками.