Сніданок «мозаїка» з помідорів, гарбуза і огірків
(покроковий рецепт з фото)
Сніданок "мозаїка" з помідорів, гарбуза і огірків - це прекрасна закуска для святкового столу. Дешева в приготуванні, але смачна і ефектна.
Для початку нарізаємо огірок, гарбуз і помідори круглими, тонкими часточками. Викладаємо їх шарами на велику тарілку сервіровки (як на тарілці).
Для заправки - подрібнюємо базилік, растераем лимонну цедруб потім беремо банку, з щільно закривається крушку, в неї поміщаємо всі інгредієнти для соусу, добре струсити. Полийте на викладені овочі і подавайте відразу ж.
- Огірок - 1 штука
- Жовтий гарбуз - 1 штука
- Помідори - 240 грам
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
- Свіжий базилік - 8 грам
- Лимонний сік - 30 мілілітрів
- Оцту - 30 мілілітрів
- Лимонна цедра - 1 грам
- Цукор, сіль - 2 грами (за смаком)
Для початку нарізаємо огірок, гарбуз і помідори круглими, тонкими часточками. Викладаємо їх шарами на велику тарілку сервіровки (як на тарілці).
Для заправки - подрібнюємо базилік, растераем лимонну цедруб потім беремо банку, з щільно закривається крушку, в неї поміщаємо всі інгредієнти для соусу, добре струсити. Полийте на викладені овочі і подавайте відразу ж.
Для заправки - подрібнюємо базилік, растераем лимонну цедруб потім беремо банку, з щільно закривається крушку, в неї поміщаємо всі інгредієнти для соусу, добре струсити. Полийте на викладені овочі і подавайте відразу ж.