Торт «мозаїка»
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що виглядає цей десерт, як справжній витвір мистецтва, насправді рецепт приготування торта "мозаїка" дуже простий і напевно вам сподобається! смачно, ніжний і солодкий!
Перед вами простий рецепт торта "мозаїка", і прямо зараз я вам розповім, як приготувати такий легкий і смачний десерт. Якщо ви все ще думаєте, що готувати торти складно, просто почитайте цей рецепт, щоб зрозуміти, що тут все так легко і просто, що навіть духовка не знадобиться!
- Желе - 360 грам(4 пачки)
- Крекер - 250 грам
- Крем - 450 грам
- Йогурт - 450 грам
- Желатин - 50 грам
- Фрукти - За смаком
- Ягоди - За смаком
- Цукор - 3 Ст. Ложки
1. Для підготовчого етапу приготуємо 4 різні види желе. Окремо також розведемо желатин, як зазначено на упаковці.
2. Тепер викладаємо на дно форми основу. У мене це шар крекерів навпіл з бананом, але це також можуть бути будь-які тверді фрукти.
3. Сметану, йогурт і цукор добре змішаємо, потім плавно вводимо в цю суміш розведений желатин. Перемішаємо.
4. Викладаємо фрукти, крекери і ягоди, а також вже готове желе, нарізане кубиками, поверх основи торта. Заливаємо все сметаною сумішшю.
5. Далі нехай торт настоюється в холодильнику, поки повністю не застигне.
6. От і все! Смачний і в міру солодкий торт вийде. А вже який він ошатний і яскравий! ..