Рецепт Торт «мозаїка» фото

Торт «мозаїка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Желатин
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

Незважаючи на те, що виглядає цей десерт, як справжній витвір мистецтва, насправді рецепт приготування торта "мозаїка" дуже простий і напевно вам сподобається! смачно, ніжний і солодкий!

Перед вами простий рецепт торта "мозаїка", і прямо зараз я вам розповім, як приготувати такий легкий і смачний десерт. Якщо ви все ще думаєте, що готувати торти складно, просто почитайте цей рецепт, щоб зрозуміти, що тут все так легко і просто, що навіть духовка не знадобиться!

  • Желе - 360 грам(4 пачки)
  • Крекер - 250 грам
  • Крем - 450 грам
  • Йогурт - 450 грам
  • Желатин - 50 грам
  • Фрукти - За смаком
  • Ягоди - За смаком
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
торт
1. Для підготовчого етапу приготуємо 4 різні види желе. Окремо також розведемо желатин, як зазначено на упаковці.
торт
2. Тепер викладаємо на дно форми основу. У мене це шар крекерів навпіл з бананом, але це також можуть бути будь-які тверді фрукти.
торт
3. Сметану, йогурт і цукор добре змішаємо, потім плавно вводимо в цю суміш розведений желатин. Перемішаємо.
торт
4. Викладаємо фрукти, крекери і ягоди, а також вже готове желе, нарізане кубиками, поверх основи торта. Заливаємо все сметаною сумішшю.
торт
5. Далі нехай торт настоюється в холодильнику, поки повністю не застигне.
торт
6. От і все! Смачний і в міру солодкий торт вийде. А вже який він ошатний і яскравий! ..

Схожі рецепти