Рецепт Торт «мозаїка» фото

Торт «мозаїка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Желатин
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Незважаючи на те, що виглядає цей десерт, як справжній витвір мистецтва, насправді рецепт приготування торта"Мозаїка" дуже простий і напевно вам сподобається! смачно, ніжний і солодкий!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт торта"Мозаїка" , і прямо зараз я вам розповім, як приготувати такий легкий і смачний десерт. Якщо ви все ще думаєте, що готувати торти складно, просто почитайте цей рецепт, щоб зрозуміти, що тут все так легко і просто, що навіть духовка не знадобиться!

  • Желе - 360 грам(4 пачки)
  • Крекер - 250 грам
  • Крем - 450 грам
  • Йогурт - 450 грам
  • Желатин - 50 грам
  • Фрукти - За смаком
  • Ягоди - За смаком
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
торт
1. Для підготовчого етапу приготуємо 4 різні види желе. Окремо також розведемо желатин, як зазначено на упаковці.
торт
2. Тепер викладаємо на дно форми основу. У мене це шар крекерів навпіл з бананом, але це також можуть бути будь-які тверді фрукти.
торт
3. Сметану, йогурт і цукор добре змішаємо, потім плавно вводимо в цю суміш розведений желатин. Перемішаємо.
торт
4. Викладаємо фрукти, крекери і ягоди, а також вже готове желе, нарізане кубиками, поверх основи торта. Заливаємо все сметаною сумішшю.
торт
5. Далі нехай торт настоюється в холодильнику, поки повністю не застигне.
торт
6. От і все! Смачний і в міру солодкий торт вийде. А вже який він ошатний і яскравий! ..

Схожі рецепти