Рецепт Сніданок «Крашанки» фото

Сніданок «Крашанки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Шинка, Ковбаса
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На святковий стіл, Пасха

Якщо вам подобається дивувати своїх гостей незвичайними і красивими стравами, зверніть увагу на ефектну і смачну закуску «Великодні яйця». Розповім, як приготувати таке частування.

Щоб прикраси з оливок і шинки добре трималися, злегка змочіть силіконову формочку водою. Закуску можна подати «як є» або, попередньо зрізавши верх, скріпити по 2 штуки, прошаруй їх вершковим сиром або свіжим сиром з пряними травами.

  • Сир - 150 грам
  • Молоко - 30 грам
  • Олія - 40 грам (соняшникова)
  • Борошно пшеничне - 70 грам
  • Салямі - 150 грам
  • Розпушувач - 8 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Оливки зелені - За смаком (для прикраси)
  • Шинка - За смаком (для прикраси)
закуска
1. Сир протріть через сито і з'єднайте в мисці з яйцем, сіллю і перцем. Добре перемішайте.
закуска
2. Додайте рослинне масло і молоко, перемішайте.
закуска
3. Додайте просіяне борошно, розпушувач, перемішайте.
закуска
4. Додайте салямі, нарізану кубиками, все добре перемішайте.
закуска
5. Зелені оливки наріжте тонкими кільцями, шинку - на смужки. Покладіть їх в силіконові формочки, як на фото.
закуска
6. Акуратно викладіть ложкою тісто, вирівняйте верх.
закуска
7. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці, близько 15-20 хвилин.
закуска
8. Дайте випічці повністю охолонути прямо в формочке. Потім подайте на стіл. Смачного!

Схожі рецепти