Булочки «Крашанки»
(покроковий рецепт з фото)
У день Великодня ми з особливим трепетом підходимо до вибору страв. Вони всі повинні бути традиційними і виглядати належно. Хочеться, щоб кожна деталь була ідеальна. Тому я пропоную вам цей рецепт.
У цій випічці все вирішило оформлення. Тому я пропоную вам вивчити, як приготувати булочки "крашанки" . Вироби дійсно схожі на розфарбовані яйця. А всередині ще буде ситна начинка. В результаті і зовні красиво, і всередині сюрприз. Тісто буде дріжджове, тому заздалегідь подбайте про час.
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вода тепла - 50 мілілітрів
- Молоко - 170 мілілітрів(45 мл - в начинку, 125 мл - в тісто)
- Цукор білий - 4 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Яйце - 3 штуки
- Напівтвердий сир - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Кабачок жовтий невеликий - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Шинка - 12 скибочок
1. У теплій воді розчинити дріжджі по інструкції на упаковці.
2. Збийте яйця в легку піну.
3. Холодне масло наріжте дрібними кубиками.
4. Потім зробіть тісто. Просійте борошно, додайте до неї дріжджі, сіль, цукор, молоко, яйця. Замішайте масу комбайном або ложкою.
5. Через пару хвилин замішування додайте олію. Продовжуйте місити. Після цього залиште тісто набухати на 45 хвилин при кімнатній температурі.
6. Після цього розкачайте тісто в пласт. Виріжте з нього формою шматочки у вигляді яєць.
7. У центр половини заготовок викладіть шматочки шинки і сиру.
8. По краях тісто змастіть молоком.
9. І закрийте начинку другим шматочком тесту, slepiv кінець.
10. Потім займіться декором. З моркви, кабачка і цукіні наріжте довгі тонкі шматочки.
11. Тепер змастіть тісто зверху молоком, а потім приклейте різнобарвні овочеві смужки.
12. Випікайте булочки 20 хвилин в духовці при 180 градусах. Смачного!