Сніданок для вегетаріанців
(покроковий рецепт з фото)
Якщо роздумуєте, як приготувати сніданок для вегетаріанців, і потрібні цікаві ідеї, цей рецепт спеціально для вас. Ситна каша, доповнена свіжими ягодами і фруктами, - це корисно і смачно.
В якості основи обрана киноа, але ви можете взяти будь-яку іншу улюблену крупу. Зварити її краще з вечора, щоб вранці не витрачати час, його і так катастрофічно мало зазвичай Для аромату і смаку додана кориця, але якщо вона вам не до душі, виключайте. Простий і зрозумілий рецепт зайвим в кулінарній скарбничці точно не буде.
- Лобода - 3/4 склянки
- Ягоди або фрукти - 1 Склянка
- Мигдальне молоко - 1/2 склянки
- Кокосова олія - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Стевія - За смаком (або будь-який інший підсолоджувач)
1. Ось такі яскраві і апетитні інгредієнти.
2. Кіноа промийте з вечора, залийте водою з розрахунку 1 до 2 і поставте на вогонь. Після закипання варіть приблизно хвилин 20 до готовності. Остудіть кашу і приберіть в холодильник.
3. Вранці підігрійте крупу в мікрохвильовці, додайте корицю, кокосова олія, стевію.
4. Викладіть в тарілку ягоди і фрукти, влийте мигдальне молоко - і ваш сніданок для вегетаріанців готовий до подачі.
Смачного!
Смачного!