Смузі з буряка
(покроковий рецепт з фото)
Буряк з тих овочів, які при термічній обробці втрачає частину поживних речовин. Однак з бурякового смузі ви можете отримати максимум користі!
Докладніше, як приготувати смузі з буряка, я розповім нижче. Полуничний сік можна замінити на апельсиновий або ананасовий. Замість сливи підійде персик, нектарин або абрикос. Спробуйте мій рецепт, напій виходить дуже приємним, смачним і легко п'ється.
- Буряк - 1 штука
- Заморожена фруктова суміш - 1/2 склянки (слива, полуниця, Чорна смородина)
- Полуничний сік - 1 Склянка
Підготуйте всі інгредієнти.
Буряк очистіть від шкірки, потім наріжте на великі скибочки.
Подрібніть всі інгредієнти до однорідної консистенції.
Смузі з буряка готовий, смачного!