Смузі з буряка, моркви і яблука
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом вітамінного смузі! Зазвичай поєднання буряка, моркви і яблука використовують для приготування соку. Але в smuzi 2 рази корисніше, адже там зберігається клітковина!
Докладніше, як приготувати смузі і буряка, моркви і яблука, я розповім нижче. Яблуко найкраще брати зелене. Фініковий сироп можна замінити будь-яким іншим підсолоджувачі на ваш смак. Замість води можна взяти апельсиновий сік. Напій виходить смачним, легко п'ється і заряджає енергією на цілий день.
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Імбир - 10-15 грам
- Фініковий сироп - 1-2 Ст. Ложок
- Вода - 350 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Очистіть яблуко, морква і буряк від шкірки. Потім наріжте скибочками, щоб було зручно подрібнювати в блендері.
Лимон очистіть від шкірки і кісточок. Імбир очистіть і пропустіть через прес.
Перекладіть підготовлені інгредієнти в чашу блендера, додайте воду і фініковий сироп. Подрібніть до однорідної консистенції.
Смузі з буряка, моркви і яблука готовий, смачного!