Смузі яблучний
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную почати день з прекрасного і корисного напою - яблучного смузі. Він налагодить роботу вашого шлунка і кишечника завдяки кисло-молочним бактеріям і яблучної клітковині.
Смузі яблучний готується за лічені хвилини за допомогою блендера. Викладіть в блендер часточки яблука, влийте кефіру, якщо бажаєте, подсластите медом або цукром і збийте.
- Кефір - 170 мілілітрів
- Яблуко солодке - 1 штука
- Цукор або мед натуральний - 1 Чайна ложка
1. Приготуємо продукти. Кефір у мене домашній, натурального сквашування. Яблуко солодке, соковите.
2. Очищаємо яблуко від шкірки, виймаємо серцевину.
3. У чашу блендера кладемо яблуко, кефір, ложку сахара. Включаємо блендер. Цукор або мед можна взагалі не додавати, т.К. Цілком вистачить солодощі від яблука.
4. Пюріруем до тих пір, поки маса не стане однорідною. Смузі яблучний готовий! приємного!