Смажені яблука
(покроковий рецепт з фото)
Яблука - це не тільки на десерт. Яблука, обсмажені на вершковому маслі з корицею, стають святковим гарніром для смажене курча, індички або свинини. Отже, робимо смажені яблука!
Сьогодні я розповім, як смажити яблука. Що, яблука смажать! звичайно, в такому вигляді вони втрачають частину своїх корисних властивостей, але все-таки в сирому вигляді вони рано чи пізно набридають, і хочеться якоїсь різноманітності. Цей рецепт смажених яблук - як раз те, що потрібно. По суті, додаємо всього один інгредієнт (корицю) і 10 хвилин робимо з остогидлі яблук дуже смачну штуку, яку можна подавати як десерт, а можна - як гарнір до чогось м'ясного (це вже на любителя). Удачі і приємного апетиту!
- Яблука - 2 штуки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 100 грам
Яблука нарізати на тонкі скибки.
Розтопити вершкове масло в сковороді.
У розтоплене масло покласти яблука.
Смажити яблука 5 хвилин на середньому вогні, після чого посипати корицею.
Смажити ще хвилину, після чого витягти з сковороди.
Смажені яблука готові. Смачного!