Рецепт Смажені яблука фото

Смажені яблука
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Десерти , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Яблука - це не тільки на десерт. Яблука, обсмажені на вершковому маслі з корицею, стають святковим гарніром для смажене курча, індички або свинини. Отже, робимо смажені яблука!

Опис приготування:

Сьогодні я розповім, як смажити яблука. Що, яблука смажать! звичайно, в такому вигляді вони втрачають частину своїх корисних властивостей, але все-таки в сирому вигляді вони рано чи пізно набридають, і хочеться якоїсь різноманітності. Цей рецепт смажених яблук - як раз те, що потрібно. По суті, додаємо всього один інгредієнт (корицю) і 10 хвилин робимо з остогидлі яблук дуже смачну штуку, яку можна подавати як десерт, а можна - як гарнір до чогось м'ясного (це вже на любителя). Удачі і приємного апетиту!

  • Яблука - 2 штуки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 100 грам
смажені яблука - фото крок 1
Яблука нарізати на тонкі скибки.
смажені яблука - фото крок 2
Розтопити вершкове масло в сковороді.
смажені яблука - фото крок 3
У розтоплене масло покласти яблука.
смажені яблука - фото крок 4
Смажити яблука 5 хвилин на середньому вогні, після чого посипати корицею.
смажені яблука - фото крок 5
Смажити ще хвилину, після чого витягти з сковороди.
смажені яблука - фото крок 6
Смажені яблука готові. Смачного!

Схожі рецепти